logo4.png
Bag
glyph-logo_May2016
Facebook-small.png
twitter-small.png

Fri levering til hele verden

Persondata politik

KØB & BETALING

Hos Naja Lauf ApS, er vi forpligtet til at beskytte dit privatliv og vi respekterer din personlige integritet, når du handler på najalauf.com.

Det er nødvendigt at indsamle visse oplysninger for at behandle din ordre, sikre din levering, samt gøre dit visit hos Naja Lauf ApS til en behagelig shopping oplevelse.

Når du bestiller en vare, vil vi bede om dit navn, din e-mail-adresse, leveringsadresse, telefonnummer kreditkortnummer og udløbsdato pa kreditkortet.

Dit telefonnummer vil blive videregivet til vores kurer, så de er i stand til at kontakte dig angående din levering.

Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til nogen tredjepart og vi vil under ingen omstændigheder sælge, bytte eller udleje dine personlige oplysninger til andre virksomheder.

Vi bruger ikke de oplysninger, vi modtager fra dig til at kontakte dig i anden forbindelse end købet. Hvis du gerne vil følge med i hvad der sker med "Naja Lauf", og holde dig opdateret om, hvad der er nyt, vil vi være mere end glade for at have dig til at følge os på Instagram konto najalauf.

Hvis du har spørgsmal eller kommentarer vedrørende vores fortrolighedspolitik, kan du sende en e-mail til ecommerce@fashionsociety.dk