logo4.png
Bag
glyph-logo_May2016
Facebook-small.png
twitter-small.png

Fri levering til hele verden

Virksomheden OG DESIGNEREN

Den danske designer Naja Lauf dannede sit brand i eget navn i år 2000. Naja Lauf vil med sit brand lave moderne tøj til den velinformerede travle kvinde, der på en nem måde kan blive klædt lækkert på.

Naja lauf vælger nøje alle materialer der bruges. Det er vigtigt at det er lavet på lækre materialer og at tøjet er gennemført lavet til mindste detalje. Naja vil med sine kollektioner vise hvad hun ser som moderne og smukt og går gerne efter et cool uhøjtidligt udtryk. Hun har antennerne ude i hele verden for at finde frem til det for hende optimale look.

Naja Lauf går selv udelukkende med sit eget tøj og ved at det passer til enhver lejlighed alt efter hvordan man sætter det sammen og med hvilket tilbehør. Naja Lauf elsker selv at lege med tøjet og konstant at finde nye måder at bruge det på. Om det er det afslappede sommerhus look, et markant by look eller et sexet fest look, så er det at finde i kollektionerne. Naja Lauf synes  at man skal gøre sig umage med hvad man tager på, så man får det bedste ud af sin dag.

Naja Lauf rammer med sin kollektion en personlig kosmopolitisk stil og hun har mange faste kunder rundt om i verden, der har opdaget hvor godt tøjet fungere og at det netop er det tøj der bliver i garderoben år efter år.

Firmaet er beliggende i København.